en-vafle Pikantní klobása
Pavlína doporučuje ajvar místo kečupu:
Ajvar jsme objevili při naší cestě po Slovinsku, kde jej dávají k masu, podobně často jako my dáváme kečup, hořčici či tatarku. Je to velmi chutná pomazánka z pečených paprik a lilků.
Vafle Pikantní klobása
12.6. - 18.6.2020
Milujeme slané vafle a tak jsme pro vás připravili pět slaných variant, které vám postupně představujeme vždy v pátek. Vy pak máte týden na to vyzkoušet si, zda je náš nápad pro vás ten pravý.
Jako třetí v pořadí vám představujeme vafli Pikantní klobása
Těsto ochucené bylinkami upečeme společně s plátky pikantní klobásy do křupava a přidáme velkou vrstvu ajvaru. Doplníme plátky rajčat, troškou cibule a pár lístků salátu. Pikantní vafle je vynikající k pivu nebo sklence vína.
Tato varianta chutnala převážně mužům.